x

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

EEMA

Eastern European Music Academy (EEMA) — este un proiect hibrid de consolidare a capacităților profesionale care vizează avansarea în carieră a profesioniștilor independenți în muzică din Bulgaria, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Moldova, Polonia, România, Slovacia și Ucraina.

Se compune dintr-o Biblioteca de materiale utile, pe care o găsiți pe site-ul EEMA, și un curs educațional hibrid sezonier, care are loc de patru ori pe an. A doua rundă va include:

  • 12 săptămâni de ateliere online și exerciții practice cu experți de top din Europa și Marea Britanie, astfel încât să puteți naviga inteligent în industria muzicală actuală.
  • Comunitatea studențească susținătoare și diversă, formată din peste 50 de muzicieni și manageri din peste 11 țări europene, care ar putea fi oportunitatea ta pentru primele cooperări și expansiune internațională.
  • Acces direct la practicieni de top în businessul muzical din Europa și Marea Britanie, care vă pot deschide ușile sau pot fi primul contact util pentru a vă extinde cariera la nivel internațional.
  • Excursie complet finanțată a unui grup de 10 absolvenți aleși pe baza rezultatelor la MENT Ljubljana, pentru cei mai buni studenți ai cursului, pentru a întâlni o comunitate muzicală mai largă și a construi fundația pentru creșterea afacerii dvs. în continuare.

În 2023, la prima rundă a EEMA au participat peste 60 de studenți din 12 țări europene (mai mult decât se aștepta!) și s-a planificat o excursie pentru absolvenți la conferința Mastering the Music Business din România.

Proiectul se derulează cu sprijinul financiar al Fondului de Stabilizare pentru Cultură și Educație 2022 al Ministerului Federal de Externe al Germaniei și al Goethe-Institut și programul Europa Creativă al Uniunii Europene.